CUBE TOURING HYBRID PRO 625 Easy entry pearlysilver´n´black

CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (1)CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (6)Cube Touring Hybrid pro 625 (3)CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (5)CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (4)CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (3)CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (2)Spec Bosch Charger 4ASpec Bosch Battery PowerTube500Spec Bosch Remote LED
  • CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (1)
  • CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (6)
  • Cube Touring Hybrid pro 625 (3)
  • CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (5)
  • CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (4)
  • CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (3)
  • CUBE TOURING HYBRID PRO 625 pearlysilver easy e (2)
  • Spec Bosch Charger 4A
  • Spec Bosch Battery PowerTube500
  • Spec Bosch Remote LED

1.299.990Ft tart. ÁFA

CUBE TOURING HYBRID PRO 625 Easy entry pearlysilver´n´black

A Touring Hybrid Pro bizonyítja, hogy milyen sokoldalú lehet egy nagyszerű kerékpár. Erőteljes, intelligens Bosch Performance motorja és 11 sebességes Shimano Deore sebességváltója minimális felhajtással képes A-ból B-be kavarni. Egy sor sima, erős hidraulikus tárcsafék gondoskodik arról, hogy bármilyen időben biztonságosan megálljon. A praktikus kiegészítők, mint például a masszív IC 3.0 hordozórendszer, a sárvédők és a támasztékok azt jelentik, hogy mindent megtalál, amire a munkához vagy a játékhoz szüksége van. A hatékony kényelmi geometria és a felfüggesztő villa minden utazást örömtelivé tesz. És mivel a méretek és a keretstílusok széles skáláját terveztük, biztosan lesz olyan, amelyik tökéletesen megfelel Önnek.
Visa Mastercard
Ismertető
Technikai információk
Értékelések

CUBE TOURING HYBRID PRO 625 Easy entry pearlysilver´n´black

A Touring Hybrid remekül néz ki, mert még ha mi magunk mondjuk is, szeretjük izzadni a részleteken. Így például az IC 3.0 Integrated Carrier masszív és rugalmas, és az ülésbilincsnek még egy rejtett szerszáma is van a karjában. A nagy teljesítményű Bosch Performance motor intelligens rendszerrel és 625 Wh-s PowerTube akkumulátorral szépen be van építve a vázba, az Efficient Comfort Geometry-t pedig egy 63 mm-es felfüggesztésű villa köré terveztük, így nagyobb kényelem és irányíthatóság érhető el durva utakon. És mivel a tartozékok teljes készletét mellékeltük – beleértve a sárvédőket, a lábtartót és a lámpákat –, készen áll a munkára vagy a játékra.

Az ideális kerékpárnak be kell illeszkednie az életébe. Éppen ezért a Bosch intelligens rendszerrel hajtott Touring Hybrid Pro vázstílusok és -méretek széles választékában áll rendelkezésre, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Ez az oka annak is, hogy számos praktikus kiegészítővel láttuk el, például IC 3.0 tartóval, sárvédőkkel és támasztékkal.

[cusrev_reviews]

Ez is érdekelhet

Copyright © 2024 Bringabolt.com
magnifiercrossmenuchevron-down
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba
      Szállítási díj kiszámítása
      Kupon érvényesítése
      Elérhető kuponok
      0yphet07 Szerezd meg a 10% kedvezményt
      2hhquhbh Szerezd meg a 10% kedvezményt
      2q1faads Szerezd meg a 10% kedvezményt
      2q8uw6vc Szerezd meg a 10% kedvezményt
      2uq7hgyo Szerezd meg a 10% kedvezményt