Oldal szerkesztése

Gepida örök vázgarancia

Az Örök garancia program keretében a Gepida vállalja, hogy a későbbiekben esetlegesen előforduló vázprobléma jelentkezésekor, a lehető legrövidebb határidőn belül megjavítja vagy kicseréli a hibás vagy sérült vázat, közvetlenül vagy a forgalmazón keresztül.

A magas minőség, professzionális gyártási technológia és a Gepida mérnökeinek szaktudása együttesen biztosítják, hogy örök garanciát vállaljunk kerékpár vázainkra.


Éppen ezért a vázak tervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk a hosszú távú felhasználhatóságra, illetve a könnyű kezelhetőségre.
Ne felejtsd, hogy a garancia érvényesítéséhez feltétlenül szükséges regisztrálnod a Gepida oldalán a „Kerékpár regisztráció” menüpont alatt (vásárlástól számított 30 napon belül).

Ezt követően új Gepida kerékpár tulajdonosként kerékpárod regisztrációját követően azonnal életbe lép az örök vázgarancia.
Fontos számunkra, hogy Gepida kerékpár tulajdonosként hosszú éveken keresztül, problémamentes és teljes mértékig megbízható bringával élvezhesd a kerékpározás által nyújtott nagyszerű érzést.


Jó tekerést kívánunk!

 • A Gepida és a Bringabolt.com Csapata

Örögk Vázgarancia Regisztráció

Copyright © 2024 Bringabolt.com
magnifiercrossmenuchevron-down
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba
   Szállítási díj kiszámítása
   Kupon érvényesítése
   Elérhető kuponok
   0yphet07 Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2hhquhbh Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q1faads Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q8uw6vc Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2uq7hgyo Szerezd meg a 10% kedvezményt