ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY

 2024.02.14.

ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY Lassan közeledik a tavasz, amikor sokan leporolják a bringákat. Sokszor ilyenkor szembesül a család azzal, hogy a legfiatalabb családtagok tagadhatatlanul kinőtték a tavaly még „szódával elmegy” méretű bringájukat. Szükség van egy jó új kerékpárra, ami lehetőleg ne is kerüljön vagyonokba, hiszen a használójuk várhatóan 1-2 éven belül az […]

ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY

Lassan közeledik a tavasz, amikor sokan leporolják a bringákat. Sokszor ilyenkor szembesül a család azzal, hogy a legfiatalabb családtagok tagadhatatlanul kinőtték a tavaly még „szódával elmegy” méretű bringájukat. Szükség van egy jó új kerékpárra, ami lehetőleg ne is kerüljön vagyonokba, hiszen a használójuk várhatóan 1-2 éven belül az új kétkerekűt is ki fogja nőni. Aggodalomra semmi ok, a kedvező árú, de élvezetes használati élményt nyújtó Cindy és Bobby modellek pont ezt az igényt elégítik ki – 2024 tavaszától ráadásul a korszerűség és mutatósság jegyében újragondolt formában.

Cindy és Bobby modellcsaládjaink évről-évre a bestsellerek közé tartoznak, a nagy népszerűségükre való tekintettel pedig szép számmal érkeznek velük kapcsolatban tőletek is visszajelzések. Most ezekre reagálva gondoltuk újra a kerékpárokat: az eredmény néhány modernebb és kényelmesebben használható, de ugyanolyan kedvező árú gyerekbringa. Nézzük mi változott!

DSC4767 mod
ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY 7

Ami legelőször szembe ötlik, az a dizájn: a lányoknak szánt Cindy, és a srácoknak tervezett Bobby modellek esetében is megmaradt a korábbról már ismert, színes modellpaletta, de új, modernebb dekorációval vittük tovább a régi koncepciót. A színek tekintetében, míg a Cindy modellek esetében rózsaszín, fehér-magenta és babakék-magenta változatok közül válogathattok, a Bobby modellek piros, kék és neonsárga színekben lesznek elérhetőek. Reméljük mindenki megtalálja a neki tetsző bringát!

DSC4793 mod
ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY 8

Szintén a modernebb megjelenést szolgálja, hogy minden 20 és 24”-os bringánk félintegrált fejcsövet kapott. Bár a pehelysúlyú felhasználóknál ez inkább csak dizájn kérdés, ezzel is követjük a felnőtt bringák megjelenését. Az új modellekben a bowdenek már az alsócsövön belül futnak, szintén a letisztultság jegyében.

DSC4784 mod
ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY 9

De a külcsín nem minden, és a megújulásban nem is a legfontosabb. A fókusz inkább a geometria és üléspozíció javításán, a kontrol és a kényelem fokozásán volt.

Több visszajelzés érkezett, hogy hosszúnak találjátok a bringát, így kicsit rövidebbre szabtuk a felsőcsövet, illetve tavasztól mindegyik bringa rövidebb kormányszárral kerül a boltokba, így kevésbé kell ráhajolni a kormányra és a rövidebb kormányszár miatt terepezéskor stabilabb, jobban kezelhető lesz a bringa.

DSC4787 mod
ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY 10

A középcsapágy is egy kicsit alacsonyabbra került, tovább csökkentve a súlypont magasságát és javítva a stabilitást.

DSC4797 mod
ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY 11

Az ülés tájékát is megvariáltuk: eddig is törekedtünk arra, hogy rövid nyeregvázcsővel építsük a bringáinkat, így kimondottan alacsonyra le lehetett tolni a nyerget minden méretnél. Ebből most még egy picit faragtunk, így az új modelleknél még több üléspozíció vált elérhetővé.

DSC4774 mod
ITT AZ ÚJ NEUZER CINDY ÉS BOBBY 12

Maradjatok velünk – az új Cindy-Bobby modellek hamarosan a bringabolt.com-n is megjelennek! Ha gyerekbringát kerestek, biztosan megakad majd a szemetek valamelyiken!

Kapcsolódó cikkek

Copyright © 2024 Bringabolt.com
magnifiercrossmenuchevron-downarrow-down
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba
   Szállítási díj kiszámítása
   Kupon érvényesítése
   Elérhető kuponok
   0yphet07 Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2hhquhbh Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q1faads Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q8uw6vc Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2uq7hgyo Szerezd meg a 10% kedvezményt