Minden több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött Szlovákiában, amikor a Kellys alapítói, két fiatal testvér – Peter és Brano Divinec számtalan órát töltöttek kerékpárral a gyönyörű szlovák hegyeken. A végtelen vad ösvényeken átkelve megtapasztalták a valódi szabadság és függetlenség ízét. Az ízt, amelyet születése óta minden ember, minden élőlény kíván. Már tudták, hogy a kerékpár megadta nekik ezt a lehetőséget.

A Kellys alapítói megértették, hogy a kerékpár fontos az életükben, és anélkül nem érezhetik magukat teljesnek. Meg akarták osztani tapasztalataikat más emberekkel, hogy ők is ugyanazt érezzék. Azt akarták adni másoknak, amit a legjobban ismernek – kerékpárt.

„A kerékpár megtervezése és gyártása nem csak a mechanikai elemek összekapcsolása. Ez valami több. Fontos a cél, amelyre a kerékpárt létrehozzák, mert annak minden ember életében egyedülálló küldetése van. Ez a küldetés minden Kellys kerékpár számára megadja létének értelmét.”

– Peter Divinec, vezérigazgató

Kellys bringa, kerékpár
Kellys bringa, kerékpár

A társaság egy szerény kerékpárkölcsönzővel indult, de Divinec testvérek már a kezdetektől fogva álmodtak a kerékpárgyártásról. Alapítói aktivitásának és elszántságának köszönhetően a Kellys azóta növekszik. A kezdetektől csak két év telt el, és a forgalom elérte a 30 ezer eladott kerékpárt. Ma már a Kellys kerékpárokat 35 országban forgalmazzák.

A Kellys fejlesztés

“A K + F részleg egy olyan hely, ahol a küldetés gondolata fizikai formáját a tervezés modern és egyedülálló eszközeivel kapja meg. A Kellys modern anyagoKból és technológiákból építkezik. A Kellys K + F részleg olyan emberekből áll, akik rajonganak a kerékpártechnika iránt, de elsősorban aktív versenyzők, akik a kerékpárból és a kiegészítőkből tudják a legjobban, mire van szükségük. Kipróbálják magukon ötleteiket. Nincs jobb módszer igazi bringás termékek létrehozására.”

– Peter Divinec, vezérigazgató

Copyright © 2024 Bringabolt.com
magnifiercrossmenuchevron-down
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba
   Szállítási díj kiszámítása
   Kupon érvényesítése
   Elérhető kuponok
   0yphet07 Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2hhquhbh Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q1faads Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q8uw6vc Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2uq7hgyo Szerezd meg a 10% kedvezményt