CUBE Attention SLX silvergrey’n’lime 29″

Cube Attention slx703150 O 00Cube Attention Slx silvergrey (6)Cube Attention Slx silvergrey (5)Cube Attention Slx silvergrey (4)Cube Attention Slx silvergrey (3)Cube Attention Slx silvergrey (2)Cube Attention Slx silvergrey (1)
 • Cube Attention slx
 • 703150 O 00
 • Cube Attention Slx silvergrey (6)
 • Cube Attention Slx silvergrey (5)
 • Cube Attention Slx silvergrey (4)
 • Cube Attention Slx silvergrey (3)
 • Cube Attention Slx silvergrey (2)
 • Cube Attention Slx silvergrey (1)

419.990Ft tart. ÁFA

Cube Attention SLX

Az Attention elegáns megjelenését a Smooth Welded fejcső és az üléscső csatlakozási pontjainak köszönheti. Menetes alsó konzollal és belső kábelelvezetéssel rendelkezik a hosszú élettartam és az egyszerű karbantartás érdekében. Van még egy lapos tárcsatartó is, amely zökkenőmentesen integrálható a támasztóállványunkba, valamint beépített rögzítési pontok az Acid sárvédők és a tartó számára. A frissített geometria magában foglalja az alsó felső tömlőt és a kúpos fejtömlőt a magabiztosabb kezelés érdekében, és bőven van hely a széles, tapadós és kényelmes 2,25 hüvelykes abroncsok futtatásához. A SizeSplit rendszerünk is kibővített kínálattal rendelkezik, így akármilyen magas is vagy, ott lesz az Attention, amely tökéletesen illeszkedik. És ahogy készségei gyarapodnak, lehetőség nyílik a frissítés utáni dropper felszerelésére.
Visa Mastercard
Ismertető
Technikai információk
Értékelések

CUBE ATTENTION SLX

NÉHA, HA JÓL NÉZ KI, AKKOR EGYSZERŰEN HELYES. AZ ATTENTION SLX LETISZTULT VONALAI ÉS ÁRNYALT RÉSZLETEK AZ ALATTA MEGBÚVÓ TELIVÉRRE UTALNAK, A ROCKSHOX VILLA ÉS A SHIMANO 1X12 FOKOZATA PEDIG EGYSZERŰEN MEGERŐSÍTI, HOGY EZ AZ IGAZI.

Ez is érdekelhet

Copyright © 2024 Bringabolt.com
magnifiercrossmenuchevron-down
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba
   Szállítási díj kiszámítása
   Kupon érvényesítése
   Elérhető kuponok
   0yphet07 Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2hhquhbh Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q1faads Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q8uw6vc Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2uq7hgyo Szerezd meg a 10% kedvezményt