CUBE Nuroad Pro metalblack’n’grey

Nuroad Pro metalblack (1)Nuroad Pro metalblack (1)Nuroad Pro metalblack (2)Nuroad Pro metalblack (3)Nuroad Pro metalblack (4)Nuroad Pro metalblack (5)Nuroad Pro metalblack (6)Nuroad Pro metalblack (7)Nuroad Pro metalblack (8)
 • Nuroad Pro metalblack (1)
 • Nuroad Pro metalblack (1)
 • Nuroad Pro metalblack (2)
 • Nuroad Pro metalblack (3)
 • Nuroad Pro metalblack (4)
 • Nuroad Pro metalblack (5)
 • Nuroad Pro metalblack (6)
 • Nuroad Pro metalblack (7)
 • Nuroad Pro metalblack (8)

519.990Ft tart. ÁFA

Cube Nuroad ProA kerékpárodnak nem szabad korlátoznia. Ezért építettük meg a Nuroad Pro-t: hogy segítsünk továbblépni. A széles, tapadó Schwalbe abroncsok számára elegendő szabad térnek köszönhetően képes folytatni ott, ahol más kerékpárok már régen visszafordultak. A Shimano megbízható GRX 2x10 sebességfokozatai a megfelelő áttételt minden úthoz kéznél teszik. Erőteljes, tartós mechanikus tárcsafékek gondoskodnak arról, hogy mindig elegendő fékezőerő legyen tartalékban. A kényelmes karbon villa pedig segít csökkenteni a vibrációt, így tovább utazhat kényelmesen. Sárvédőre, állványra és támasztékra kész vázával már csak a kalandvágy hiányzik.
Visa Mastercard
Ismertető
Technikai információk
Értékelések

A Cube Nuroad Pro létrehozásához a verseny- és cyclocross kerékpárjainkból inspirálódtunk, majd egy kis montis DNS-t adtunk a mixhez. Rengeteg férőhely van a nagy, tapadós és kényelmes 45mm külsőknek – vagy 40mm, ha sárvédőket is használsz. Rendkívül ízléses hátsó csomagtartóval, kitámasztóval és világítással láttuk el. A belső kábelvezetés, megóvja a váltót a portól és a sártól. A gyorsan kioldó kerekek könnyen felszerelhetőek és eltávolíthatóak szállításhoz vagy tároláshoz. A teljes Carbon villa pedig nem csak könnyű – még a rázkódást is segít csökkenteni és csomagtartó rögzítő szemekkel is rendelkezik.

[cusrev_reviews]

Ez is érdekelhet

Copyright © 2024 Bringabolt.com
magnifiercrossmenuchevron-down
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba
   Szállítási díj kiszámítása
   Kupon érvényesítése
   Elérhető kuponok
   0yphet07 Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2hhquhbh Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q1faads Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2q8uw6vc Szerezd meg a 10% kedvezményt
   2uq7hgyo Szerezd meg a 10% kedvezményt